05-06-2018

Hundens fødselsdag

Hvis du undrer dig over hvad der er på billedet, så læs HER

 

 

 

 

 

Som overskriften siger, så er det hundens fødselsdag idag. Og derfor skulle den selvfølgelig have de gaver vi havde lavet til den.

Som afslutning på dagen fik vi frikadeller - også hunden. Det ville den nok hellere have end lagkage.

Hunden er sådan set 6. klasses hund og det er sikkert ikke alle der fejrer fødselsdag for hunden. Men her er det vigtigt, for det er ikke bare et dyr - et kæledyr. Det er det kostbareste som 6. klasse har, og det svarer lidt til at have et barn. Der bliver læst om hundens signaler, hvad den må spise og ikke spise, hvilke trick man kan lære den og hvordan og sidst men ikke mindst, hvad man skal være særligt opmærksom på. Dengang 6. klasse fik hunden, for 3 år siden, var jeg indstillet på at det i sidste ende var mig der havde ansvaret, men jeg vil sige at 6. klasse virkelig tager opgaven alvorligt. Når 6. klasse f.eks. skal på ridelejr og jeg skal passe hunden, så får jeg udførligt at vide hvad den skal spise, hvornår den skal ud at tisse og hvad jeg skal være særligt opmærksom på. Man kan i princippet godt tænke; 'tag det roligt, jeg tager mig til dagligt af 6 børn, så det går nok med 1 hund.' Men jeg siger det ikke, for det er ikke det, det handler om. Det handler ikke om at 6. klasse tror at jeg ikke ved hvordan jeg skal passe hunden, det handler om 6. klasses omsorg og omtanke for hunden.

Men som I nok kan regne ud, så gik dagen med at lege med hunden og dens nye legetøj.

Som et særligt fødselsdagstilbud udbydes KLAR-PARAT-SKOLESTART pakken til 12150,- til de første 2 som deler dette indlæg på facebook. Så skynd jer til tasterne.