03-10-2018

Søvn-vaner

Godnat

og

sov

godt

i

mine

arme!?

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Måske kan du kende billedet fra sidste søndags indlæg, som blandt andet omhandlede bogen "Godnat og Sov Godt". Som det fremgik ret tydeligt er jeg absolut ikke fan af bogen, som jeg aldrig har læst eller haft. Bare det at høre om den var rigeligt for mig. Sidenhen har der også været advarsler i nyhederne om at bruge metoden CIO - crying it out, hvor man efterlader det helt lille barn alene og trøstesløs. 

Heldigvis er jeg ikke den eneste der har den opfattelse at der er en anden vej. Der er startet en gruppe på Facebook som hedder 'Farvel til Godnat og sov godt bogen!', derfra er vi nogle stykker som er gået sammen om at skrive en bog om børn og søvn. Vi ønsker ikke at fordømme folk der har benyttet CIO-metoden, men prøver tværtimod at anerkende at der er behov for at kunne finde hjælp, når både mor/far og barn er helt udkørte og overtrætte.

Vi arbejder alle gratis og frivilligt, men vi kan dog ikke udgive bogen uden økonomiske midler. Derfor er det nu muligt at støtte vores proces med at skrive og udgive bogen.