16-08-2020

Omsorg fra forældre til børn...

...burde være en menneskeret.

Derfor går salget af disse muleposer til støtte for Ida og familien/Børnecancerfonden.

 

 

  

 

 

Her er deres historie:

Den. 11/6 2020 ændrede hele vores liv sig. Vi fik den værste besked man kunne tænke sig. Vores dejlige datter Ida på 6 år fik denne dag konstateret en tumor i hjernestammen. Denne tumor viste sig at være den værste kræfttype man kan få i hjernen. Diagnosen hedder DIPG (diffust infiltrerende pons-gliom)
Kræften spreder sig langsomt i hendes hjerne og vil med tiden lukke Ida’s verden ned. Lægerne har givet Ida 9-15 måneder, det er de måneder vi har tilbage med vores datter. Vi er i kamp mod tiden!
Ida er nu indlagt og skal være det i de kommende 6 uger. Idas dag starter med narkose, stråling, og samtaler. Resten af dagen nyder vi sammen på patienthotellet i København.
Når Ida er færdig med strålebehandling skal hun være hjemme med os indtil hendes krop siger fra. Lægerne kan ikke tilbyde andre behandlinger og udlandet har heller ikke behandlinger der har givet en positiv effekt.
I mens vi står over for en magt vi ikke kan besejre, må vi også sande at det har store økonomiske omkostninger og vores resurser er ved at være opbrugt. Vi håber at I vil hjælpe alt fra 1kr - ? tager vi imod med kyshånd. Pengene skal hjælpe os mens vi er indlagt til de udgifter der er og måtte komme, samt opfylde de ønsker vores datter Ida måtte have.
Når Ida ikke er her mere, vil vi donere resten af beløbet til børnecancerfonden.
Vi har et håb og vi beder hver dag om et mirakel, der kan rede vores datter.
Af hjertet tak❤️
Indsamlingen er godkendt af civilstyrelsen.
 
Du kan læse mere i deres facebook-gruppe.