Kursus

GIV SLIP - og vær nær!

Tør du give slip? - og lukke nærværet ind.

Det er ikke let - men med alle valg følger der også nogle fravalg. 

Langt de fleste mennesker der kommer her til øen er turister, dvs. de kommer for at slappe af. Men spørgsmålet er om en ferie er nok, for at komme helt ned i gear?!

For noget tid siden kom der tre unge mennesker forbi gården her. De var på øen for at slappe af, og havde valgt at slukke telefonerne og stille hinandens ure, så de anede ikke hvad klokken var. Det var sidst på eftermiddagen og sidste færge var sejlet. De skulle hjem samme dag sagde de - de skulle bare lige finde noget frokost først. Hjem kunne de ikke komme og de fik nok også brug for et sted at sove. Et øjeblik overvejede jeg at informere dem om deres reelle situation - men det ville ikke gøre nogen forskel. Lige nu var de tydeligvis fuldstændig afslappede og nød at gå øen rundt uden digitale forstyrrelser - så der var ingen grund til at spolere resten af deres tur. 

På jungletrommerne hørte jeg sidenhen at de havde fået lov til at overnatte endnu en nat i deres medbragte telt, da de forgæves havde stået på havnen og ventet på færgen. 

Jeg er sikker på at det blev en tur de aldrig glemmer - og måske har den også givet stof til eftertanke. For hvor vigtigt er vigtigt?


På dette kursus er nærværet i centrum. Alle digitale apparater pakkes væk - også ure. I bliver indlogeret på det lokale kursuscenter og dagene kommer til at gå med at finde og tilberede mad, ud fra hvad naturen tilbyder på den pågældende årstid.

Men det er bare rammerne.

I virkeligheden kommer kurset til at lære jer at være nærværende, at tale sammen. At løse udfordringer ud fra det umiddelbart tilgængelige, i stedet for at ringe efter ekspertise. I kommer til at samarbejde - det er ganske simpelt en nødvendighed.

Den sidste aften sluttes af med god forplejning og foredraget; Så slap dog af...

Kurset henvender sig både til familier, skoler og virksomheder.

Kontakt mig på konsulent@athelligesigmoderskabet.dk eller HER

Følg mig på Facebook

 

KURSUS TIDSRUM ANTAL DELTAGERE PRIS
GIV SLIP - og vær nær! Mandag - Fredag Max. 50 personer 75000,00 kr

Prisen inkluderer kost, logi og færge.