Støttebidrag til omskrivning af 'Godnat og sov god

Pris: 100,00 DKK
Gennem facebook-gruppen 'Farvel til Godnat og sov godt bogen!' er vi nogle stykker der er gået sammen om at omskrive bogen, så den tager udgangspunkt i barnets tarv og en omsorgsfuld og omtænkende adfærd overfor barnet. Ved at bidrage med 100,- kroner støtter du processen med at omskrive og udgive bogen. Vi siger tusind tak for dit bidrag :)

Støttebidrag til omskrivning af 'Godnat og sov god

Pris: 150,00 DKK
Gennem facebook-gruppen 'Farvel til Godnat og sov godt bogen!' er vi nogle stykker der er gået sammen om at omskrive bogen, så den tager udgangspunkt i barnets tarv og en omsorgsfuld og omtænkende adfærd overfor barnet. Ved at bidrage med 150,- kroner støtter du processen med at omskrive og udgive bogen. Derudover modtager du en elektronisk kopi af bogen, når den udkommer. Vi siger tusind tak for dit bidrag :)

Støttebidrag til omskrivning af 'Godnat og sov god

Pris: 200,00 DKK
Gennem facebook-gruppen 'Farvel til Godnat og sov godt bogen!' er vi nogle stykker der er gået sammen om at omskrive bogen, så den tager udgangspunkt i barnets tarv og en omsorgsfuld og omtænkende adfærd overfor barnet. Ved at bidrage med 200,- kroner støtter du processen med at omskrive og udgive bogen. Derudover modtager du et fysisk eksemplar af bogen når den udkommer. Vi siger tusind tak for dit bidrag :)

Støttebidrag til omskrivning af 'Godnat og sov god

Pris: 500,00 DKK
Gennem facebook-gruppen 'Farvel til Godnat og sov godt bogen!' er vi nogle stykker der er gået sammen om at omskrive bogen, så den tager udgangspunkt i barnets tarv og en omsorgsfuld og omtænkende adfærd overfor barnet. Ved at bidrage med 500,- kroner støtter du processen med at omskrive og udgive bogen. Derudover modtager du 3 fysiske eksemplarer af bogen, når den udkommer. Vi siger tusind tak for dit bidrag :)